Quiet morning

André sover fortfarande och jag sitter här i tystnaden och myser med resterna av mitt morgonkaffe. Idag drar den nya terminen igång och jag har lite blandade känslor inför det här. Känns både skönt och tråkigt att det är sista terminen på den här utbildningen. Det blir i alla fall en heldag i skolan idag, schemat säger att vi är i skolan fram till 17 idag men jag hoppas det "bara" blir till 16. Får se hur det blir! 
 
Resten av den här dagen är i princip oplanerad förutom att jag ska iväg och träna vid halv sju tiden. Har ni något spännande inplanerat såhär mitt i veckan? 
2 kommentarer

Två slitsamma dagar senare

Godmorgon på er! Här sitter jag i sängen och dricker andra koppen kaffe för idag och bara andas ut. Det har varit två otroligt hektiska, och väldigt slitsamma, dagar och jag känner hur både kropp och knopp är helt slutkörda. Idag får den en välförtjänad vilodag efter en helvetesdag på jobbet i söndags och gårdagens flyttkaos. Nu är André i alla fall inflyttad, allting står där det ska stå och vår gemensamma vardag har nu satt igång på riktigt. Helt galet ju! 
 
Idag ska i alla fall som sagt bli en vilodag med lunch tillsammans med Andrés morföräldrar och sedan en tur till Emporia med Hannah för att kika runt i affärer och få hennes mobil fixad. Inte jättemycket stress så jag kan hänga i sängen ett par timmar till och bara andas. Hur ser er tisdag ut?
0 kommentarer

Sista kvällen ensam

Sista kvällen ensam hemma och den tar jag till vara på med chailatte och bagel som jag köpte på Espresso House här på Värnhem innan jag cyklade hem. Har precis mumsat i mig min bagel och hade nu tänkt ta en lång, härlig dusch, lägga en ansiktsmask och sedan gå och lägga mig tidigt så jag orkar med morgondagen. Bra plan tycker jag! 
 
Imorgon jobbar jag fram till 18:30 och när jag väl är hemma så är André här med hela sitt flyttlass. Känns rätt konstigt att det här är sista kvällen helt ensam! Känns dock mer spännande och mysigt att få flytta ihop med mannen i mitt liv och kunna spendera varje kväll och morgon tillsammans. Knappt 24 timmar kvar!
0 kommentarer