Söndag

Hej allesammans, hoppas ni har en mysig söndag och en mysig 1a advent! Själv sitter jag hemma hos pappa och kikar på film just nu. Om en liten stund ska vi röra oss in mot stan för att kika på Allt ljus i Norrekatt. Kommer bli himla mysigt! Kommer definitivt bjuda på bilder från kvällen!
 
Efter vår lilla tur på stan blir det att åka hem till mamma och spendera ett par dagar där med. Kommer bli massvis med kattmys och kanske lite bakande. Men nu ska jag återgå till filmen och dricka lite kaffe. Ha en fin eftermiddag/kväll!
0 kommentarer

Facelook / Mot tåget

Eyebrow Kit - Eyebrow Gel - Isadora Waterproof Eyeliner - False Lash Effetct Mascara - Make Me Blush

Allt är färdigpackat, jag är påklädd och iordninggjord, och disken är fixad. Tänkte bara flika in att den där ögonbrynsgelen nog är det bästa köpet den här månaden! Fixerar brynen så sjukt snyggt, och jag behöver inte heller fylla i dem lika mycket då man får stråna på plats. Så bra! Tips till er som behöver tämja era bryn, kostar bara 99 :- och finns även med lite färg, vilket jag funderar på att köpa senare.
 
Ska om en liten stund bege mig mot tåget till Hyllie för att där hoppa på tåget mot Halmstad. Har med mig kameran så bilder kommer jag definitivt ha att bjuda på! Dock får vi se hur uppdateringen blir över helgen då jag känner för att umgås och bara vara. Hoppas ni får en underbar helg!
0 kommentarer

Sunny morning

Fick ett härligt uppvaknande imorse av att solen sken in i lägenheten. Njöt av en härlig frukost tillsammans med ett avsnitt av Da Vinci's Demons och solsken. Bästa sättet att starta den här fredagen på! Det är något alldeles speciellt nu på hösten/vintern att sitta vaken tillsammans med soluppgången. 
 
Nu ska jag påbörja packandet, fixa disken och sedan göra mig iordning. Som jag nämnde igår ska jag ju ta en liten tripp till Halmstad för att umgås med familjen. Hoppas ni har en härlig fredag!
0 kommentarer