Valborg!

Hej alla, och godmorgon! Idag är det Valborg och jag är redo för firande! Så himla tråkgit att det är dåligt väder just idag då vi planerat att åka till Lund och fira där. Får se vart den här dagen för oss, men jag har vin så jag är redo för firande oavsett vad! 
 
Ber om ursäkt för tråkigt bloggande de senaste dagarna också. Har lite kasst med inspiration/lust att blogga då jag är så fokuserad på skolan (läs; stressad). Ska försöka komma igen snart! 
Men nu ska jag plocka ihop det sista, packa ner nödvändigheter i väskan och sedan åka till Emma. Kanske uppdaterar er från mobilen senare idag, men det är något jag inte kan lova haha! Var rädda om er idag!
1 kommentar

Pretty in pink

199 :- / Stadium
 
Visst är mina nya jobbskor himla fina? Det lyser verkligen om dem haha! Är hur som helst supernöjd med köpet och nu kommer inte mina fötter att dö när jag är på jobbet i alla fall. Himla bra ju! Ska smyga omkring i dem lite här hemma så jag går in skorna lite innan första dagen så jag slipper få skavsår. 
 
Nu ska jag hur som helst ta ur handduken ur håret och ställa mig och laga mat. Skippade gymmet idag och tog istället en härlig powerwalk i solen. Måste ju passa på att njuta lite! 
0 kommentarer

Frukost och plugg

Riskakor med philadelphiaost och avokado - Havregrynsgröt med soyamjölk, kanel och honung - Kaffe
 
Godmorgon såhär mitt i veckan! Har precis avslutat min massiva frukost varvat med plugg och ska alldeles strax smita och göra mig iordning. Ska åka till skolan en sväng idag med för att arbeta vidare tillsammans med Tove. På dessa tre dagar har vi verkligen kommit långt, känns så jäkla skönt! Dreamteam verkligen haha! 
 
Förutom att plugga är planerna en sväng inom systemet och sedan åka hem för en tur på gymmet och avsluta med lite mer plugg. Mycket planer idag med. Ska försöka få så mycket gjort som möjligt idag då det är valborg imorgon (!) och på fredag ska jag åka hem till pappa för kalas och annat kul. Himla mycket planerat den här veckan! 
Men nu måste jag avsluta det här och gå och göra mig iordning. Ska försöka hinna vika tvätt också innan jag sticker så det är lika bra att sätta igång! Vi hörs senare!
0 kommentarer