Lite shopping

Jeans + Tröja: Monki / Mascara: H&M / Almanacka: Akademibokhandeln / Skrivhäfte: TGR
 
Hej på er! Har haft en heldag på stan som började redan vid tolv med ett besök hos optikern. Det visade sig att min syn har förändrats rätt rejält på mitt högra öga så nya bågar är nu beställda med ny styrka. Sååå fina bågar så jag längtar ihjäl mig efter mina nya brillor! 
Efter besöket hos optikern mötte jag upp Emma, Emeli och Ida och vi spendera resten av dagen med att promenera runt på stan, fika, shoppa lite och skratta en massa. Så fin dag! Fick med mig finaste almanackan och skrivhäfte så nu är jag redo för skolstarten imorgon. 
 
Ikväll ska jag bara mysa i sängen, dricka lite te, prata med André och kanske kika på någon film innan det är dags att gå och lägga sig. 
0 kommentarer

Sista dagen innan lite ledighet

Som titeln lyder: idag är sista jobbdagen innan jag får en dags ledigt och sedan drar skolan igång igen. Känns skönt att ha vetskapen om att detta är sista 8h passet för den här helgen! Börjar dock en timme tidigare idag då det saknas folk så blir 9h istället för 8h, men det gör inte mig något alls faktiskt. Trivs så bra trots att det är sjukt mycket stressigare på Västra Hamnen än Förstadsgatan. Det är alltid fullt ös medvetslös men det är så kul! 
 
Kommer kika in här lite mer frekvent from. imorgon då jag varit helt slutkörd varje gång jag kommit hem från jobbet, lovar! 
Nu ska jag börja packa ner allt som behövs i min lilla väska, klä på mig och fixa lite i köket innan jag sticker. Ha en fin söndag allihopa!
0 kommentarer

Sista provdagen gjord!

Hemma efter kvällsjobb på Espresso House, myskläderna på och nu är min sista provdag färdig! Imorgon börjar allvaret och jag börjar på coffeeshopen som är i Västra Hamnen. Är nervös, taggad och inte alls redo för det här haha! Kommer vara helt annorlunda att gå från min lilla trygga coffeeshop på Förstadsgatan till stora, stressiga shopen i hamnen. Men det kommer bli kul och jag kommer komma in i den nya miljön så småningom. Lite synd att jag bara jobbar varannan helg för annars hade jag kommit in i det snabbare. Men men! 
 
Nu ska jag gå och göra mig iordning inför sängen, prata lite med André och sedan bums i säng. Börjar 15 imorgon men känner att det är lika bra att lägga sig tidigt ikväll så jag orkar med morgondagen. 
0 kommentarer