Day off

Idag har jag en ledig dag då dagens föreläsning ställdes in. Så skönt! Var hos studievägledaren vid nio tillsammans med Emma, Emeli och Ida för att få lite mer klarhet i hur vi kan läsa oss till våra sista 60 hp och få en kandidatexamen. Just nu känns det ändå helt okej och jag tror jag har bestämt mig för hur jag vill göra och vad jag vill fördjupa mig i. 
 
Anyhow! Har ju den här dagen ledig och tror nog faktiskt jag ska skjuta på pluggandet till imorgon och bara ta till vara på ledigheten. Ska kika på serier, småstäda lite i lägenheten, kanske ta en promenad i det fina vädret, träna och allt sånt där annat najs man kan göra när man är ledig. 
0 kommentarer

Shopping

Har den senaste timmen suttit och fönstershoppat på diverse sidor på nätet och velat ha i princip allt haha! När jag var inne på cocopanda.se kunde jag dock inte hålla mig ifrån att klicka hem lite grejer som var på rea. Måste ju passa på när man kan! Klickade hem ett counturkit från Beauty UK, en makeupsvamp från Real Techniques samt en setting spray från NYX. Nu har jag något att se fram emot nästa vecka! 
1 kommentar

Dags för plugg

Som titeln lyder så är det dags för plugg såhär mitt i veckan. Ska ta mitt pick och pack och cykla hem till Tove och hänga där i ett par timmar. Ska bli lite förberedelser inför hemtentan i missbrukskursen, jag ska hjälpa Tove med hennes komplettering och vi kanske även hinner planera lite inför B-uppsatsen vi ska göra tillsammans.
 
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer just nu för jag måste packa ner datorn i väskan och hoppa på cykeln nu. Vi hörs antagligen lite senare idag! 
0 kommentarer