Och dagarna bara går

Nu är det återigen allt för länge sedan jag plockade upp kameran, loggade in här och faktiskt gjorde något som kanske kan räknas som kreativt. Dagarna bara går medan jag står still och bara är. Har hamnat i ett headspace jag inte kan komma ur känns det som, bara går runt och mår dåligt, klankar ner på mig själv och bara mår så dåligt för att jag är så dålig mot mig själv. Och när jag inte gör det så är jag på jobbet eller umgås med alla fina runt omkring mig och låtsas som ingenting. Vad fan hände?
 
Förutom att jag är så jävla kass mot mig själv har jag det rätt fint ändå. Har precis haft semester och spenderat den hemma hos mamma och träffat alla fina, och otroligt saknade, vännerna, firat midsommar ute på landet med hela gänget och haft det så roligt, och bara umgåtts med André och haft det mysigt. Har inget att klaga på men ändå så mår jag såhär. Förhoppningsvis är det här bara en jobbig svacka som tar lite längre tid att komma ur än vanligt.
0 kommentarer

Fredag och frukost i sängen

Vegansk smoothiebowl med ekologisk granola - Kaffe med soyamjölk
 
Fredag och jag kickade igång den här dagen med 5km på bandet. Slog mitt personbästa och firade med att äta världens godaste smoothiebowl i sängen framför youtube och här sitter jag fortfarande med resterna av mitt kaffe. Helt okej enligt mig att sitta länge i sängen och bara vara en regnig dag som denna. 
 
Har ni några speciella planer såhär inför helgen? Det enda jag har planerat är att frossa i räkor ikväll hemma hos Emma med fint sällskap innan min jobbhelg drar igång. 
Nu hade jag i alla fall tänkt fixa iordning i köket och sedan hänga här i sängen ett tag till, kanske ta en kopp kaffe till och bara mysa. Vi hörs kanske lite senare idag!
1 kommentar

Me and my coffee

Måndag morgon igen och här sitter jag i sängen och dricker mitt morgonkaffe. Har en rätt lugn dag framför mig med jobb på Espresso House i Mobilia 12-15, en pw tillsammans med Emma och veckohandla med André. Helt okej schema att kicka igång den här veckan med. 
 
Har ni hittat på något speciellt i helgen då? Min helg har varit helt utan massa krav och måsten vilket har varit så himla skönt! I fredags var jag och André på Emporia i princip hela dagen och bara gick omkring, åt god mat och umgicks, och resten av helgen tog vi det bara lugnt hemma med storstädning av lägenheten och grillning. 
0 kommentarer