Nu är jag brunett!

Efter två dagars färgning av håret är jag nu äntligen brunett! Fnissar lite åt frisörerna som sa åt mig att den här ljusa färgen skulle vara svår att få pga att mitt hår var så lila. Tji fick de var mitt hår är nu den perfekta nyansen som jag var ute efter! Var även ännu mer ekonomisk idag och klippte bort det mest slitna av topparna helt själv också. Borde bli frisör alltså!
 
Förutom att klippa och färga mitt hår har jag idag hängt med Ida och Emma. Blev lunch på BK och sedan kaffedrickande i Emmas lägenhet med massvis av skratt. Himla härlig dag!
Nu ska jag börja med packandet då jag hoppar på tåget till Skövde imorgon. Längtar halvt ihjäl mig efter att få pussa på min fine igen! 
2 kommentarer

10:07, monday morning

Riskakor med spenat - Avokado - Apelsinklyftor - Kaffe
 
Godmorgon måndag, och godmorgon nya veckan! Hade tänkt ta ett pass på gymmet imorse så hade ställt klockan rätt så tidigt, men självklart vaknar jag med sjukt mycket halsont och en snuvig näsa - så jag bestämde mig för sovmorgon istället. Får hoppas att jag känner mig bättre imorgonbitti! 
 
Hur som helst! Efter himla god frukost är jag nu redo för den här dagen trots förkylningskänslor. Ska dricka upp mitt kaffe, borsta tänderna och sedan ta tag i sista omgången färgning av håret. Har fått till en himla fin färg (som ni kanske sett på instagram), men då det bara är en toning ska det nu på en permanent hårfärg och sedan är jag helt klar! Tänkte göra en liten "guide" för er senare om processen!
Efter hårfärgning ska jag göra mig iordning och senare under dagen blir det som sagt en heldag med Emma. Kommer bli bra det här! Har ni måndagsplaner?
0 kommentarer

Spakväll

Liten sneakpeak på det, nästan, färdiga resultatet av hårfärgning. Så nöjd, ska bara bättras på lite!
 
Godkväll på er! Efter att ha färgat håret hela dagen, och pluggat, så kände jag att jag förtjänade lite lyx såhär en söndagkväll. Har lagt på en ansiktsmask och njuter nu av en rykande kopp av mitt favoritte. Härligt avslut på den här veckan med andra ord!
 
Kommande vecka rullar snart in och imorgon har jag en massa planer! Först blir det att göra en sista vända färgning så att färgen verkligen sitter som den ska, sedan blir det en heldag med Emma med både plugg och annat kul. Kommer vara full rulle! 
Nu ska jag dock avsluta det här inlägget, skölja bort ansiktsmasken och sedan fortsätta njuta av mitt te. Hoppas ni har en lika härlig kväll. Vi hörs imorgon finisar!
3 kommentarer