Återigen en lång dag

Äntligen hemma! Startade min dag på jobbet två timmar tidigare då det behövdes baka en massa, och sedan har det varit full rulle hela dagen. Så fort jag slutat blev det även jobb åt 7Dagar - men det är något jag tänker ta tag i imorgon efter jobbet haha. 
 
Nu är jag dock, som sagt, äntligen hemma och sitter nu i sängen med en jättekopp te och bara slappnar av. Blir en ännu tidigare kväll idag då jag knappt kan hålla ögonen öppna nu. Men men, så blir det ibland! Nu är det bara två dagar kvar av den här jobbveckan, sedan blir det lite ledigt. Himla skönt! 
Ska stänga ner datorn nu och bara låta resten av kvällen gå, dricka lite mer te kanske och bara andas. Ha en fin kväll alla!
0 kommentarer

Nu säger jag godnatt

Efter en massa spring på jobbet och en pw på 5 kilometer säger jag nu godnatt. Fick hem H&M katalogen idag så ska nu gosa ner mig under täcket med en kopp citronte och en skål torkad banan och gotta mig medan jag bläddrar bland nya kollektionerna.
Längtar yttepyttelite till hösten faktiskt. Man får klä sig med härliga lager, ha superfina jackor och ha extra bra anledningar till att gotta sig framför film, serier osv med massa koppar te och tända ljus. Himla mysigt! Men sommaren är fortfarande bäst så den får gärna stanna ett bra tag till!
 
Nu ska jag dock, som sagt, krypa ner under täcket och gotta mig. Imorgon vankas ännu mer jobb så batterierna behöver laddas. Godnatt alla fina!
0 kommentarer

Hemma efter en himla lång dag

Snabbislunch på Espresso House - Trötta bussresan hem förbi massiva majsfält (bor ju på landet)
 
Hej allihopa! Har äntligen landat i sängen efter en himla lång dag. Först var det möte på 7Dagar som sagt där det bjöds på både kaffe och mumisga fika - himla bra! Efter mötet stack jag direkt bort till Rotundan och kom inte därifrån förräns sex! Hade tänkt dra lite jobb åt 7Dagar också men fanns inte en enda människa i stan trots att det ändå är Gatuteater festivalen nu, så gav upp efter att ha gått ett par varv och satte mig på Espresso House för en snabbis lunch innan min buss gick. 
 
Dock är det ingen vila för mig inte! Har slarvat så mycket med träningen den här månaden så har bestämt mig för att dra ut på en pw nu när jag har fått andas ut lite. Mitt knä är fortfarande inte helt hundra, men det är på bättringsvägen så pw's är okej! Det är ju trots allt bättre än inget alls. 
0 kommentarer