Hur firar jag halloween iår?

Iår är nog första gången som jag inte firar halloween faktiskt. Känner att jag hellre pluggar på sista tentan, men det hade varit ännu roligare att klä ut sig och gå ut på krogen. Men men! Tröstar mig själv med ansiktsmask, Sleepy Hollow och choklad. Helt okej halloween ändå! 
 
Gör ni något roligt ikväll? Klär ni ut er och går ut på krogen, eller hemmafest, eller kör ni en helkväll i soffan med massvis av skräckfilmer tillsammans med ett gäng? Hur ni än firar så önskar jag er en riktigt läskig halloween!
0 kommentarer

In bed

Kaffe, ananas/apelsin juice, passionsfrukt & knäckebröd med philadelphiaost
 
Igår var en galet lång dag med salstenta i kriminologi, lunch med Emma och Emeli och sedan ett stängningspass på Espresso House - därav frånvaron här på bloggen.
Nu är det dock en ny dag och här sitter jag fortfarande i sängen, dricker upp mitt kaffe och njuter av att ha lite sovmorgon för första gången på tre veckor. Så jäkla skönt! Ska ta till vara på detta genom att slöa lite till, kanske dricka ännu en kopp kaffe och kika runt lite på nätet. 
 
De enda måstena jag har idag är att, återigen, plugga inför en tenta men det gör inget att plugget påbörjas lite sent idag för jag tycker jag förtjänar att ta det lite extra lugnt idag. 
0 kommentarer

Föreningsgatan

 
0 kommentarer