Dagens outfit

Hela outfiten: H&M
 
Hela dagen har jag hängt i soffan knappt påklädd, men nu så! Är påklädd, sminkad och superredo för lasagne och vin resten av kvällen! Funderar fortfarande på att släpa med mig kameran och som det lutar åt nu så tror jag faktiskt att jag gör det. Skadar inte att få med den ut lite då och då haha! 
 
Hoppas ni kommer ha en supertrevlig lördag! 
0 kommentarer

Mornin'!

Mornin' sunshines! Solen skiner här i Malmö efter en rätt dimmig morgon och mitt humör känns rätt så tipp topp! Tror det beror på att förkylningen har börjat släppa rejält samt att jag försiktigt kunde mumsa i mig frukost idag utan extrem smärta som jag haft dem senaste dagarna. Det är de små sakerna! 
 
Idag står lite plugg på schemat och ikväll ska jag till Värnhem för vin och lasagne! Ser superduper mycket fram emot detta och tror till och med att jag tar med mig kameran ikväll. Yey! Hoppas ni får en superhärlig lördag!
0 kommentarer

Dricker te

Dricker min tusende kopp te för den här gången och har precis sett senaste avsnittet av Vikings. Kan knappt bärga mig till nästa vecka då nästa avsnitt kommer ut! Förutom att se det senaste avsnittet har jag varit och pantat, läst och druckit te. Mysig fredag! 
 
Så fort mitt te är slut ska jag vika tvätt och sedan kanske börja med maten. Blir bara soppa idag då min stackars mun är helt förstörd pga visdomstand + ett frö som fastnade i tandköttet och gjorde hål i tandköttet bakom visdomstanden som växer. Inte särskilt kul alls! Är det inte bättre efter helgen får jag nog gå till tandläkare och få en ordentlig koll på det. Håller tummarna för att det ordnar sig!
0 kommentarer