Monday - 11:57

Måndag, klockan närmar sig tolv och här sitter jag och häller i mig min andra kopp kaffe för dagen. Idag står seminarium i återhämtning på schemat och jag känner mig verkligen inte peppad alls på att cykla bort till skolan haha! Kanske känner mig lite mer pepp på det när jag väl befinner mig där, men just nu vill jag bara lägga mig i sängen och kika på serier. Men men!
 
Efter seminariet ska jag gå en liten runda på stan för att kika efter mer julklappar, hem och handla mat och avslutningsvis bort till gymmet. Fullspäckat schema den här måndagen! Har ni något kul för er idag?
0 kommentarer

Första advent

Efter en fullspäckad helg var det sjukt välkommet att få sova extra länge idag! Lyxade till hela morgonen (förmiddagen) med att gå och köpa lite färskt bröd och fixa ihop en liten "adventsbrunch" här hemma. Njöt av hela kalaset med härlig musik i bakgrunden och känslan av att bara få vara själv en stund. Så skönt! 
 
Hur har helgen varit för er för den delen? Min har som sagt varit fullspäckad med förfest och konsert på Moriskan i fredags där Far&Son spelade. Sjukt bra konsert och jag hade knappt någon röst kvar när natten väl var över haha! Och igår hade vi brunch hemma hos Ida innan vi gled runt på stan hela dagen och shoppade, och sedan avslutade jag och Emma dagen i hennes soffa med sushi och film tills klockan blev lite för mycket. Sjukt härlig helg men nu är jag helt slut och ska spendera hela dagen inlåst i lägenheten haha! 
0 kommentarer

Mornin' peeps!

Simple facelook; bryn, fransar och läppar
 
Godmorgon allesammans! Redan torsdag idag, alltså veckorna går så galet fort. Hänger inte riktigt med! Tänkte mest slänga in ett godmorgon och önska er en trevlig torsdag! Själv ska jag iväg till skolan alldeles strax för ännu en heldag med föreläsningar i kriminologi. Och efter skolan blir det i stort sett bara hem och sen vända igen för att dra iväg till gymmet för ett pass bodypump. Är redan död i musklerna idag efter ett combatpass igår - men det är så jävla grymt att vara tillbaka efter ett par veckors uppehåll igen! 
 
Vad ska ni göra idag då? Är ni i skolan, hemma, på jobb eller annat spännande? 
0 kommentarer