"Morgon"kaffe

Godförmiddag på er allesammans! Har ni hittat på något spännande än så länge, eller är ni som mig och har nästan alldeles precis ätit frukost? Förutom att äta frukost har jag även varit en sväng på gymmet, så det är ju okej att frukosten blir lite försenad! 
 
Vad ska ni hitta på idag för den delen? Själv ska jag baka lite mer muffins då jag har himla mycket topping kvar och det känns dumt att slänga det. Ska även iväg och handla lite, slå in pappas presenter, träna zumba, packa och äta grillspett. Lagom mycket att göra idag! 
0 kommentarer

Härliga onsdag

Promenad in till stan med världens finaste // Camparidrinkar och fint häng
 
Har haft en himla fin onsdag ute i den härliga värmen tillsammans med fina människor. Började dagen med att promenera till stan tillsammans med André för att kika på present till pappa. Emma mötte även upp oss där så vi tre strosade runt och hade det fint. 
Efter att ha handlat presenter åt pappa smet vi in på systemet en sväng innan vi strosade tillbaka till Värnhem igen. Bytte om, tog med fika och filtar och sedan bosatte vi oss i parken. Det blev muffins, drinkar, musik och bara härligt häng resten av dagen. Så fint!
 
Nu står det en kyckling&purjolökspaj i ugnen och gosar till sig. Blir en himla sen middag idag, men det är faktiskt okej att det blir så ibland! Efter maten ska jag bara krypa ner under täcket och mysa ikapp med min fine. 
0 kommentarer

Breakfast with the man

Färsk mango - Surdegsknäckebröd med philadelphiaost - Kaffe - En pojkvän som äter muffins till frukost
 
Godmorgon såhär mitt i veckan! Lyxade till det imorse med färsk, och helt perfekt mogen, mango. Så gott alltså! André lyxade också till det lite, men hans lyx blev en mumsig cupcake som efterrätt haha! Nu sitter jag med resterna av mitt kaffe och myser medan André sitter bredvid och surfar runt på nätet. Långsam och härlig start på dagen!
 
När mitt kaffe är uppdrucket ska jag fixa iordning i köket lite och sedan ska vi se till att få lägenheten städad. Det behövs verkligen kan jag säga! 
Förutom att städa ska vi glida runt på stan tillsammans med Emma. Ska kika efter present till kära pappa som fyller år nu på fredag. Bra planer tycker jag! Har ni några planer för idag?
0 kommentarer