Plantbased

Soygurt vanilj, mango och kokos - Banan med ekologiskt jordnötssmör - Ekologiskt bryggkaffe
 
Godmorgon! Här sitter jag vid frukostbordet och dricker upp det sista av mitt kaffe och hetsbloggar. Måste egentligen börja göra mig iordning nu men tyckte min frukost var så fin idag att jag ville dela med mig av den först haha! Har börjat fasa ut så mycket mjölkprodukter som möjligt ur min diet och har börjat äta rätt mycket vegansk kost. Känns hur bra som helst, både i sinne och kropp, att börja byta ut alla kött och mejeriprodukter mot bättre saker!
 
Idag är min tredje dag på praktiken och än så länge känns det bra. Det blir lite långtråkigt från och till då brukarna på boendet är rätt självständiga, men det känns ändå helt okej att vara där! Jobbar 12-21 idag och imorgon blir det tidig morgon med ett pass från 8-17. 
0 kommentarer

Me and my hat

Så skönt att ha balkong igen! Har suttit ute i någon timme och bara njutit av vårsolen och värmen, druckit isvatten och haft det bra. Det känns i hela luften nu att våren är på väg med stormsteg. Låt våren komma fort så vi kan få sommar ännu fortare!
0 kommentarer

Blueberry breakfast

Kvarg, banan och blåbär toppat med honung - Ekologiskt bryggkaffe
 
Godförmiddag! Tog en välbehövd sovmorgon idag efter en otroligt lång dag igår. Har precis mumsat i mig godaste frukosten och ska alldeles strax ta och göra mig iordning. Jag och André ska ta en promenad i vårsolen bort till skolan för att skriva ut lite grejer och sedan gå en liten runda på stan. Förutom att gå på stan är den här dagen oplanerad, så vi får se vad mer jag hittar på idag!
0 kommentarer