Lyckades komma utanför huset i alla fall!

Syns det att jag bytt smycke i min medusa? Vad tycker ni?!
 
Godkväll alla! Kom hem för en liten stund sedan efter att ha tagit en tur till stan för ett månadsmöte på Rotundan. Blev faktiskt lycklig över att jag skulle få röra mig utanför huset då jag hade börjat klättra på väggarna i rummet på grund av min rastlöshet. Jag hann dock bara stanne någon timme då bussarna går så dumt på kvällarna. Skönt att komma utanför huset i alla fall!
 
Nu sitter jag i sängen och kikar lite på Hell's Kitchen och mumsar lite choklad. Känner att det kommer bli ännu en tidig kväll. Känner mig helt slut i både kropp och själ trots det minimala jag gjort idag. Får hoppas på att energin kommer tillbaka imorgon! 
0 kommentarer

Efter läkaren / Frukost

Tabletter i mängder - Supermumsig frukost
 
Steg upp tidigt imorse för att ta en tur till läkaren för en undersökning av mitt knä. Det visade sig att jag har fått en inflammation i senfästet så fick antiinflammatoriska tabletter utskrivna. Så nu ska jag med andra ord knapra tabletter i runt två veckor och hoppas på att det hjälper. Om inte det hjälper så blir det ett återbesök och kontakt med sjukgymnast. Hoppas hoppas hoppas!
 
När jag kom hem efter läkarbesöket gjorde jag en massiv, och supermumsig, frukost åt mig själv och bänkade mig framför tvn med mumsigheterna. Orkade dock inte äta upp allt så nu har jag hamnat i lite matkoma, haha! Så himla typiskt!
Har inte några direkta planer för den här dagen över huvudtaget. Det är lite kasst väder så ska nog stanna inne och mysa. Fick order av läkaren att ta det lugnt med knät idag så det blir ingen träning idag för min del. Buhu! Hur kommer er dag se ut idag?!
1 kommentar

Tröttast i världen

Hello guys! Sitter för tillfället i sängen, nyduschad och helt utpumpad efter en otroligt hektisk dag. Vädret slog om helt och hållet så från och med sekunden vi öppnade ända fram till sekunden som vi stängde kom det folk oavbrutet. Har sprungit omkring som en idiot hela dagen! Hur har er dag sett ut?
 
Nu ska jag ta en kopp te och varva ner efter den här galna dagen. Imorgon blir det återigen en tidig morgon men då för ett läkarbesök för mitt trasiga knä. Ska bli otroligt skönt att få det undersökt då jag har så ont att jag skulle kunna börja gråta vid minsta felrörelse. Får hoppas på att de hittar vad det är som är fel. Vi hörs imorgon alla fina!
0 kommentarer