Hänger hemma

Croptop: H&M - Mjukisbyxor: Umbro
 
Slappiskläder då det är en slappisdag. Gjorde mig ju faktiskt iordning för att gå ut, och ut gick jag. Skyndade till bussen för att sen få förklarat att det gick en ersättningsbuss till Hyllie men att det sedan var osäkert ifall det gick en buss därifrån in till centrum. Så jag struntade i det och traskade hem igen!
 
Har precis tagit upp lite kyckling ur frysen, kurat ihop mig med min andra kopp kaffe och ska nu kika runt efter lite serier att följa. Slappisdag utan dess like då jag gjorde allt pyssel igår. Har ingen ork att fixa med bloggen just nu men kanske tar tag i det senare. Får se hur det blir helt enkelt!
0 kommentarer

Latismorgon

Godmorgon! Har varit uppe sedan halv åtta imorse på grund av det kraftiga regnovädret så har legat och latat mig hela morgonen. Åt nyss upp min frukost och har lagt mig ner igen för att lata mig lite till. Det är faktiskt söndag så det är okej att lata sig lite extra. 
 
Malmöplanerna är lite osäkra idag på grund av klass ett varningen vi fått över Skåne. Typiskt! Så vi avvaktar än så länge, men om det inte regnar runt tolv-ett tiden så utmanar vi ödet. Förhoppningsvis så håller sig vädret i styr tills vi är klara. Får hålla tummarna helt enkelt!
Nu ska jag dock återgå till att lata mig igen. Vi hörs senare!
0 kommentarer

Te och ännu mer Vänner

Godkväll allihopa! Fortsätter mitt Vänner-maraton med en härlig kopp te medan regnet smattrar utanför. Idag har varit super fastän jag inte lämnat lägenheten mer än när jag skulle gå och slänga soporna. Men sådana dagar behövs och nu är min förkylning faktiskt bättre! Halsen gör inte ont, den sprängande huvudvärken har blivit mildare och näsan rinner inte lika mycket. Himla bra ju! 
 
Imorgon händer i alla fall lite mer spännande saker. Ska ta en tur till centrum med Soleil för att kika runt på högskoleområdena. Kan vara bra att göra det så jag hittar vart jag ska på måndag haha! Kan knappt fatta att jag börjar högskolan om knappt två dagar. Galet!
0 kommentarer