Nirvana, te och läsning

Himla lång dag idag som jag nu avslutar med Nirvana, härlig kopp te och spännande läsning. Lånade med mig boken hem från Emma igår då den verkade så himla spännande, och av de få kapitel jag läst hittills så är förväntningarna än så länge besvarade! 
Ber även om ursäkt för mobilbilderna men jag hade verkligen ingen ork att knäppa av bilder med kameran. Har varit så mycket jobb idag att jag är helt slut!
 
Annars då? Den här dagen har som tidigare nämnt varit himla lång innehållande städning och packning i flera timmar. Var inte klar förrän runt fyra tiden! Förutom att packa har jag även kikat på den nya Cobain filmen som endast visades i ett par få dagar på bio och den var så himla bra! Finns på Popcorn Time för er som inte vill ladda ner men som vill streama. 
Men nu börjar det bli dags för mig att runda av här! Imorgon väntas första jobbdagen så ska försöka komma i säng tidigt så jag har energin på topp. Sov gott finisar så hörs vi imorgon!
0 kommentarer

Nyduschat hår, söndagsfrukost & babbel

Turkisk yoghurt med banan och granatäpple - Surdegsknäckebröd med philadelphia och avokado - Kaffe
 
Godmorgon söndag! Hade en himla fin dag igår och fick med mig lite fint hem som jag ska försöka komma ihåg att visa upp här någon dag. Avslutade gårdagen hemma hos Emma med varsin flaska vin, sällskapsspel och sushi. Finare kan det inte bli alltså!
 
Idag är det som sagt söndag och nu sitter jag i soffan mätt och belåten efter ovanstående frukost och är redo att ta mig an dagens alla sysslor. Hela den här dagen kommer bestå av storstädning och rensa ut i lägenheten. Flyttar om snart en vecka så det börjar bli dags att få iordning här så det inte blir så mycket att packa sen. Vet med mig att det här kommer ta hela dagen så det är egentligen bara att sätta igång. Hoppas ni har en roligare söndag än mig! 
0 kommentarer

Redo för brunch!

Godmorgon allihopa! Sitter i soffan och är redo för att smita till bussen om ett par minuter. Ska som jag nämnt tidigare in till stan idag för att äta brunch på en libanesisk restaurang, gå runt lite på stan och sedan avsluta allt med en härlig vinkväll. Kommer bli en toppendag!
 
Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen idag då jag inte tänker ta med mig kameran för att den dog under tiden jag knäppte av bilderna ovan. Så går det ibland! Jag har ju med mig mobilen så det kanske blir ett inlägg ur mobilen senare, men det får ni se. Har som sagt två hektiska veckor att ta mig igenom innan allt kan återgå till det vanliga här. Ska verkligen försöka att hålla igång bloggen trots allt som händer. 
Nu hinner jag tyvärr inte skriva så mycket mer då jag måste börja röra mig till bussen. Hoppas ni har en supertrevlig lördag allesammans! Vi hörs!
0 kommentarer