Before work

Haruki Murakami, Kents senaste (och sista) albumsläpp, värme och fågelkvitter - det bästa sättet att spendera strötimmarna innan jag ska iväg och jobba. Jag är nog även en av de få sista kvar i hela världen som fått upp ögonen för Murakamis böcker, men det är bättre sent än aldrig eller hur? 
 
Idag ska jag i alla fall jobba på Espresso House C2 i Lund, för mig en helt ny enhet att vistas in men det kommer bli kul med lite omväxling och change of pace. Det som är mindre roligt är ju att det är ett rätt långt kvällspass, 15-22:30, så kommer inte vara hemma förrän väldigt sent. Men men! Det får bli sena pass ibland, och lika bra att vänja sig inför alla sena kvällar det kommer bli i Västra Hamnen haha!
0 kommentarer

En sen frukost på balkongen

Hej på er! Här sitter jag ute på balkongen och njuter av det sista av mitt kaffe efter att ha ätit en väldigt sen frukost. Tog en välbehövd sovmorgon imorse och gick sedan och handlade nästan direkt efter jag vaknat då kyl och skafferi ekade tomt. 
 
Känns skönt att kunna sitta här ute på balkongen och njuta av det härliga vädret som äntligen bestämt sig för att komma tillbaka. Kommer nog sitta här ute i princip hela dagen medan jag korrekturläser det sista av det skrivit på uppsatsen, dricker lite mer kaffe och bara njuter av värmen. Vad hittar ni på idag?
2 kommentarer

Feels good

5.5 km på bandet - check! Fyfaaaaan vad göttigt det känns att äntligen fått struktur på den här jävla träningen igen! Efter att ha haft praktik, förkylning från helvetet, för mycket jobb och annat som kommit ivägen har jag äntligen kommit tillbaka och jävlarrr vad det känns skönt. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar att träna och hur mycket jag älskar känslan jag får både under och efter. Ännu bättre är hur jag kan se hur kroppen förändras och kunna känna hur mycket mer jag orkar. 
 
Hade jag haft pengar till det hade jag fasen tagit en kurs för att bli personlig tränare då jag faktiskt skulle kunna tänka mig att jobba som det. Vem vet, kanske lyckas skrapa ihop den där massiva summan någon dag!
1 kommentar