Det här har jag gjort idag:

Gått och blivit en barista på riktigt! Har varit på utbildning från 13-17 på Förstadsgatan och haft teorigenomgång av alla våra olika kaffesorter, om vart våra bönor kommer ifrån, smakat våra olika bryggkaffe, gjort massvis med latteart (så nu kan jag typ göra ett hjärta), haft prov och fått mitt diplom som bevis på att jag klarat utbildningen. Så kul! Och ignorera att mitt efternamn är felstavat, det blir alltid så haha! 
 
Förutom att ha varit på baristautbildning större delen av den här dagen har jag både hunnit med att tvätta lite och luncha med Emma, Emeli och Ida. Så himla fin dag!
Nu ska jag bara krascha i lägenheten och inte göra något vettigt alls. Laga lite mat, fixa iordning i lägenheten och bara pyssla om mig själv lite.
0 kommentarer

Gårdagens shopping

H&M Lip Stain, shade Storysteller - H&M Compact Foundation, color Sand - Lush Mask of Magnaminty + test
 
Ansiktsmasken har ni ju sett tidigare idag, men tänkte att jag slänger upp ett litet inlägg med resten av gårdagens shopping i alla fall! Ny puderfoundation, ett lip stain i finaste höstfärgen och två ansiktsmasker från Lush. Bra köp tycker jag! Tjejen på Lush var så himla snäll och gav mig även ett gratisprov på deras färska masker som jag hade tänkt ge ett litet test imorgon. 
0 kommentarer

Morning treats

Igår hade jag fullt upp med både det ena och det andra där det mesta av dagen gick åt till att plugga, men jag hann både med en runda på stan och fira Emmas födelsedag lite i efterskott på Pinchos.
 
Därför startar jag den här dagen med en ansiktsmask från Lush som ett litet treat till min hy som alltid, och nu menar jag alltid, bestämmer sig för att få utbrott så fort årstiderna skiftar. Känns så fräscht i ansiktet nu då den här masken innehåller mint. Luktar så gott och fräschar, och piggar upp, huden något otroligt! Håller tummarna nu att den här masken hjälper min hy att gå tillbaka igen. 
0 kommentarer