Mitt 2014 / Nyårslöften?

2014 har varit det mest händelserika året i mitt liv. Så mycket nytt har hänt, så många möjligheter som dykt upp, så många nya saker jag har gjort. Jag har varit både gladare, men även haft otroligt jobbiga känslostormar. Det har hänt så mycket att det inte går att hålla reda på allt som hänt. 
Det finns dock ett par saker som verkligen toppat det här året. Jag fick jobb på 7Dagar - vilket gav mig så sjukt grymma upplevelser, jag tog studenten, jag blev antagen på drömutbildningen och jag flyttade till Malmö. Fyra saker som jag aldrig kommer glömma från 2014.
 
Nu närmar sig ett nytt år, nya chanser, nya upplevelser, nya vänner, ny inspiration och en massa andra möjligheter. Då det är ett nytt år så är det många som väljer att skaffa sig nyårslöften. Ska ni göra det iår? 
Jag själv har aldrig riktigt tagit nyårslöften på särskilt stort allvar, men nu känner jag att det är dags för ett par nyårslöften. 
Jag ska komma tillbaka till träningen och återgå till hur jag var för ett halvår sedan, knät ska inte få stoppa mig.
Jag ska sluta köpa kött, börja köpa mer ekologiskt och helt enkelt försöka äta sundare.
Jag ska göra 2015 till mitt år och ta alla chanser jag får utan att tveka. Heja nya året!
0 kommentarer

Sista frukosten för 2014

Kvarg med ekologisk kokos - Surdegsknäckebröd med philadelphiaost - Ekologiskt kaffe 
 
Godmorgon/förmiddag allihopa! Idag är det sista dagen för 2014 och jag och min fine har alldeles precis ätit frukost framför lite härliga klipp på youtube. Känns lite galet att vi för en knapp stund sedan åt vår sista frukost för det här året. Tiden går så fort! 
 
Har ni några planer för nyår förresten? Jag och min fine ska iväg på nyårsparty hemma hos Dennis tjej Hanna och ha picknick på golvet, träffa nya människor och fira in det nya året. Kommer bli himla fint! Det är dock ett par timmar kvar så tills dess blir det hemmahäng med tillhörande mys. Vi hörs senare!
0 kommentarer

Tre dagars shopping

Allt det här är vad jag fick med mig efter tre dagars shopping:
Doftljus - Warm Apple Pie (Rusta)
Doftljus - Vanilj (Rusta)
Svart tröja/skjorta med fransar (H&M, kommer komma bättre bild)
Epilator + tillbehör som inte syns (Siba)
Två ansiktsmasker (Rusta)
The Body Shop Lipline Fixer (The Body Shop)
Smashbox Browtech (Kicks, bästa produkten jag köpt till mina bryn sen ögonbrynsgelén)
Snedskuren ögonbrynsborste (Kicks)
Lush Snow Fairy Dushgelé + Snow Fairy Shimmer Bar (Lush)
Stearinljus (butik inne på Triangeln jag glömt namnet på)
Ljusplatta i granit (Lagerhaus)
 
Som jag nämnt tidigare så har jag bara fått med mig nödvändiga saker som jag verkligen velat ha, eller som jag helt enkelt behövt. Bra saker helt enkelt! Ska försöka få ihop ett inlägg med bara skönhetsprodukterna och skriva lite kort om dem, men det kommer bli efter att jag testat allt. En butik jag definitivt kommer gå tillbaka till är utan tvekan Lush. De har så bra grejer där inne, allt (?) är veganskt, luktar galet gott och är himla bra helt enkelt! 
0 kommentarer