Gottigheter på Emporia

God förmiddag allesammans, hoppas ni har haft en superfin vecka! Jag har haft en superhärlig vecka trots en massa fläng i skolan + ett besök hos sjukgymnasten. Nu är det i alla fall fredag och jag är laddad för helg tillsammans med min fine. 
 
Gårdagen spenderade jag och min fine på Emporia. Vi kikade runt i affärer och hade en supermysig lunchdejt med massa gottigheter. Vi åkte även en sväng till min fines pappa och hälsade på. Jättetrevligt!
Idag ska vi ta oss en tur till Triangeln för att kika runt lite till och även köpa en pumpa. Är ju halloween idag! Hur ska ni fira halloween?
0 kommentarer

Lite mer kvällsfärger

 
0 kommentarer

Har det bra

Hej alla, hoppas ni har haft en fin tisdag! Jag hade en oväntat kort dag i skolan idag så har kunnat spendera i stort sett hela dagen med min fine. Himla bra! 
 
Just nu sitter han och pluggar medan jag precis kom innanför dörren efter att ha handlat lite inför maten ikväll. Ska ställa mig och förbereda lite nu och sedan gosa ner mig jämte min fine igen. Har det superduper bra nu när kärleken är här och förgyller vardagen. Kikar kanske in här senare ikväll. Ha en härlig kväll på er!
0 kommentarer