Jag lever - jag lovar

Hej alla fina! Här har det för cirka tusende gången ekat tomt i nästan en vecka, men jag lever - det lovar jag er! Återigen har jag haft en fullspäckad vecka med Liseberg (där vi vann 8kg godis!), häng hos Andrés mormor och morfar med kattgos och lata dagar, begravning för hans gammelmormor och nu, nu har vi landat i Karlshamn hos hans mamma. Mycket som hänt!
 
Nu ska vi spendera en hel vecka här i Karlshamn med sol, bad och andra härliga äventyr. Kommer bli himla fint och ska försöka ha kameran i högsta hugg hela tiden det lovar jag! Det kommer vara lite roligare att blogga nu med när det faktiskt kommer hända lite mer saker också!
Men nu ska jag stänga ner datorn för dagen, göra lite te och gosa ner mig tillsammans med min fine. Det har varit en galet lång dag och jag är helt slut. Vi hörs imorgon finisar!
0 kommentarer

Avslutar en lång dag med te

Efter en lång dag med tvättande, städande, packande, matlagning och filmkväll hos Ida och Samuel avslutar jag nu den här dagen med en härlig kopp te. Ska om en liten stund gosa ner mig under täcket jämte min fine och kika på något på datorn och mysa lite. Är helt slut i både kropp och knopp! 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att hänga lite på gymmet och någon gång under dagen tuffar vi mot Halmstad och hem till pappa och lillebror. Var hemma en sväng för ett tag sedan men ska bli mysigt att få träffa pappa, lillebror och kusin som är hemma från Tyskland en sväng. Ska bli så kul att träffa honom då vi inte setts på forever känns det som! 
Men nu hade jag tänkt stänga ner datorn och fortsätta smutta på mitt te innan jag kryper ner under täcket. Sov gott finisar!
0 kommentarer

Att frysa färsk spenat

Råkade köpa lite för mycket färsk spenat som tyvärr inte kommer hinna användas innan jag och André åker imorgon. Googlade runt lite för att hitta tips på hur man kan göra och hittade en hemsida/blogg där man fick tips på hur man kan frysa in färsk spenat. Himla bra ju, och det var superenkelt att göra! 
 
Gör såhär:
Skölj spenaten i kallt vatten och låt det rinna av. Koka upp osaltat vatten. Lägg ner ett par bitar spenat åt gången, låt det ligga i det kokande vattnet i 30 sekunder. Ta upp spenaten, låt det rinna av lite och lägg det sedan på en plåt med bakplåtspapper och låt det svalna. Upprepa tills spenaten är slut!
När spenaten torkat och svalnat, rulla det till bollar och lägg det i en påse och frys sedan in - färdigt! 
0 kommentarer