Hänger på balkongen

Hello! Vad har ni för er den här härliga, soliga torsdagen? Jag hänger här på balkongen och bara njuter av vädret innan det är dags för mig att cykla bort till jobbet. Jobbar ett rätt kort pass idag, från 14-19, men då vädret är så himla fint tror jag att jag kommer behöva stanna över idag. Igår var likadan och då kom jag inte från jobbet förrän vid elva på kvällen, helt sjukt! Men ska inte klaga, äntligen har det ju blivit sommar igen! 
0 kommentarer

Monday, we meet again

Hej måndag igen, och hej på er! Hur har er helg varit? Jag har haft en otroligt lång helg med två 9h pass som båda varit rätt hetsiga, men det har ändå varit kul med lite högt tempo igen! Nu är det i alla fall en ny vecka och nya tag. Jag är ledig idag och sedan jobbar jag tis-fre innan en ledig helg. 
 
Vad ska jag hitta på den här lediga dagen då? Just nu sitter jag bara här i sängen och dricker kaffe och tar det lugnt efter att ha startat dagen med att hänga på gymmet. Ska strax ta tag i disken som börjat hopa sig i diskhon och sedan städa lite i lägenheten. 
2 kommentarer

Favoritbilderna från Skånes Djurpark (bildbomb)

 
1 kommentar