Redo för jobb!

Rockar halva håret uppsatt och halva håret helt naturligt. Är påklädd, sminkad och redo för jobb! Blixten till kameran är laddad, själva kameran är laddad fullt och även ett nytt minneskort är isatt. Drar bort till kårpuben i Halmstad om cirka en halvtimme och är faktiskt supertaggad på att få jobba lite. Kommer antagligen slänga upp lite bilder från kvällen här imorgon! Puss finisar!
0 kommentarer

Tjuvstartade med semlorna

Tjuvstartade "semlasäsongen" i eftermiddags tillsammans med familjen. Eftermiddagsfika med semlor och obligatoriskt kaffe. Mamma och jag gjorde egna semlor och dem blev så galet goda! Tycker nästan det är bättre med hemmagjorda semlor än att gå och köpa på ett konditori. 
 
Om en liten stund ska jag springa och göra mig iordning inför jobbet ikväll. Har hängt omkring i pyjamas hela dagen och håret i en slarvig toffs. Ska åka in lite tidigare för att spana in lokalen, kolla ljuset, testa inställningarna och så vidare. Ska bli lite spännande att fota på en klubb faktiskt! Är färdig med jobbet klockan tolv inatt så det kommer bli bums i säng så fort jag kommer hem. Ni får ha en superfin kväll alla!
1 kommentar

Morgonhäng

Godmorgon lördag! Startade den här dagen med frukost tillsammans med hela familjen och sedan efter-frukost-häng tillsammans med lillebror och katt. Kikade lite på youtube och pratade. Mysig morgon alltså! Känns skönt att vara hemma lite och bara slappa. 
 
Planerna för den här dagen är att renskriva min observation från Fontänhuset, hänga hemma och sedan jobba på kårpuben ikväll. Kommer bli en sån där härligt lat lördag utan en massa måsten. 
Får se hur uppdateringen blir den här dagen då det som sagt inte kommer hända så mycket, sen är det även skönt att bara lägga undan allt och umgås. Ha en fin lördag!
0 kommentarer